ZTE ar urma să lanseze un prim smartphone cu suport 5G la începutul anului viitor

805 ori
<b>ZTE ar urma să lanseze un prim smartphone cu suport 5G la începutul anului viitor</b>Prin intermediul unei declarații oficiale Lixin Cheng, CEO-ul ZTE a declarat faptul că primul smartphone 5G din portofoliul companiei va sosi la finalul acestui an sau cel târziu la începutul lui 2019. Telefonul va ajunge și pe piața din SUA

Înainte de sfârșitul lui 2017 aflam că partenerii grupului 3GPP au finalizat specificațiile standardului de conectivitate 5G, iar acum este momentul să decoperim și detalii despre primele telefoane care vor suporta asemenea viteze. ZTE va fi una dintre primele companii ce vor oferi asemenea smartphone-uri, CEO-ul Lixin Cheng confirmând acest detaliu de curând într-un interviu realizat de către Bloomberg.

El a declarat că un prim smartphone capabil de conectivitate 5G va debuta până la finalul acestui an sau cel târziu la începutul lui 2019 - lansare ce va depinde mult de disponibilitate serviciilor 5G și de cea a chipset-urilor cu această caracteristică. Se pare că telefonul va debuta și în SUA, acolo unde operatorii americani precum AT&T și Verizon vor pune la treabă rețelele 5G până la finalul anului se pare.

Sprint va începe comercializarea de servicii 5G spre sfârșitul lui 2019, iar T-Mobile abia din 2020. Revenind la smartphone-ul menționat de către ZTE, nu avem prea multe detalii despre acestea dar instinctul mă face să cred că va fi vorba despre un model din seria Axon, poate chiar de unul mid-range care va avea scopul de a ajuta la creștere portofoliului de device-uri compatibile 5G pe piață.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×