Huawei P20/P11 ar urma să vină în luna aprilie a acestui an; Huawei evita hype-ul Galaxy S9 de la MWC

1.815 ori
<b>Huawei P20/P11 ar urma să vină în luna aprilie a acestui an; Huawei evita hype-ul Galaxy S9 de la MWC</b>În mod inedit confirmarea debutului lui Galaxy S9 la MWC 2018 a speriat câteva companii mari producătoare de telefoane, care preferă să îşi mute lansările separat de conferinţă tech. În alţi ani Samsung prefera această mutare, dar iată că acum se face..

În mod inedit confirmarea debutului lui Galaxy S9 la MWC 2018 a speriat câteva companii mari producătoare de telefoane, care preferă să îşi mute lansările separat de conferinţă tech. În alţi ani Samsung prefera această mutare, dar iată că acum se face rocada. Întâi am aflat că LG şi-a mutat flagship-ul prin primăvară, iar acum şi Huawei P20/P11 ar veni se pare în aprilie.

Huawei a fost mereu o prezenţă puternică la MWC, cu lansări în chiar preziua inaugurală a showului din Barcelona. În 2018 se schimbă placa, pentru că lumina reflectoarelor să nu fie împărţită cu Galaxy S9 pe 25 februarie (sau 26 conform altor surse) şi cu flagship-urile Sony care vor sosi pe 26 februarie. Huawei P20 sau P11, încă nu e clar cum se va numi flagship-ul e aşteptat în prima parte a lunii aprilie, în 3 versiuni de bază: Huawei P20, P20 Plus şi P20 Pro.

Surse apropiate de Huawei afirmă că această companie va aduce la MWC 2018 doar notebook-uri 2 în 1 sau tablete şi cam atât. Posibil să vedem un nou MediaPad şi terminale 2 în 1 cu Windows 10. Telefonul flagship Huawei a primit deja multiple scăpări, care au confirmat detalii precum cele 3 camere din spate şi un ecran cu muchii înguste şi aspect 18:9 (18.7:9 conform unor benchmark-uri).

Scannerele de amprente ar fi integrate în butoane Home plasate frontal, pe cel puţin două modele P20, în vreme P20 Pro îl va avea în spate. Se discută şi despre includerea unui sistem de recunoaştere facială în gen Face ID, de procesorul Kirin 970 pe P20 şi P20 Plus, în vreme ce P20 Pro trece la Kirin 975. Alte scăpări menţionau şi o cameră frontală de 24 MP, rezoluţie fie atinsă cu o singură cameră sau cu două.

Sunt sigur că vom avea scăpări din belşug până la debutul din aprilie. O parte din mine încă se aşteaptă să vedem totuşi un anunț la MWC şi o lansare în magazine în aprilie.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×