LG G7 ar urma să debuteze în luna mai, avem preţ şi specificaţii

5.557 ori
<b>LG G7 ar urma să debuteze în luna mai, avem preţ şi specificaţii</b>LG G7 ar fi următorul mare telefon flagship care va face trecerea la "breton", judecând după scăpările din ultima vreme. Dacă la finalul lunii trecute flagship-ul era surprins în culisele MWC 2018, acum aflăm şi preţul sau şi o posibilă perioada de lansa

LG G7 ar fi următorul mare telefon flagship care va face trecerea la "breton", judecând după scăpările din ultima vreme. Dacă la finalul lunii trecute flagship-ul era surprins în culisele MWC 2018, acum aflăm şi preţul sau şi o posibilă perioada de lansare.

LG G7 a fost amânat la începutul acestui an, după ce şefii LG nu fuseseră mulţumiţi de evoluţia proiectului. Inginerii şi designerii s-au apucat din nou de lucru de la zero şi prima tentaţie a fost să imite iPhone X. Acum aflăm din presa coreeanăLG G7 ar urma să debuteze în luna mai în magazine, după ce va fi prezentat oficial în aprilie. Cei 3 mari operatori din Coreea de Sud vor începe să primească materiale promo despre specificaţii chiar de săptămâna viitoare.

LG ar fi optat cu adevărat pentru un ecran cu decupaj şi cu panou OLED, iar în acel "breton" se va afla camera frontală, difuzorul pentru convorbiri şi senzori. Compania sud coreeană ar dori să se diferenţieze pe cât de mult posibil de Samsung, de aici şi decizia de a apela la "breton". În rest dotările sună previzibil, de la procesorul Snapdragon 845 la cei 6 GB RAM şi cei 64 sau 128 GB stocare.

Avem o cameră duală cu senzori de 16 MP în spate, probabil cu deschidere F/1.6, sau poate chiar F/1.5 pentru a rivaliza cu S9. Evident mai primim şi funcţii AI, pentru camera şi control vocal, într-o variantă evoluată faţă de ce am văzut pe LG V30S. În plus se zvoneşte că vom vedea un convertor quad audio la bord, o baterie de 3000 mAh, iar preţul vehiculat este de aproximativ 850, până la 950 de dolari.

Mai interesant de atât e faptul că sursele din Coreea scriu că LG îşi va uni seriile G şi V anul viitor, care au început să se suprapună deja. LG V40 e între timp aşteptat prin noiembrie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×