Un site polonez confirmă sosirea lui Note 9 în magazine pe 24 august; Are și informații despre prețuri

1.059 ori
<b>Un site polonez confirmă sosirea lui Note 9 în magazine pe 24 august; Are și informații despre prețuri</b>După ce în această dimineață am aflat că smartphone-ul Galaxy Note 9 a fost certificat de către TENAA, iată că descoperim și alte detalii interesante direct din Polonia. Un site polonez are informații legate de acest viitor phablet și confirmă

Această zi de 12 iulie vine cu numeroase informații legate de phablet-ul Samsung Galaxy Note 9, terminal pe care l-am văzut certificat de TENAA, dar și într-un poster oficial apărut în Vietnam. Totodată aflam sub forma unui zvon faptul că lansarea sa comercială ar fi programată pentru data de 24 august, iar acum vine și o confirmare a acestei date direct din Polonia prin intermediul unui site ce are și alte detalii interesante!

Descoperim că această publicație poloneză a primit informații prețioase din partea unui angajat Samsung care a participat la un eveniment de pre-informare pentru noul dispozitiv. În cadrul acestei conferințe purtătorul de cuvânt a menționat un preț de 990 euro pentru versiunea de bază ce vine echipată cu 6 GB RAM și 128 GB de stocare flash, sumă practicată pe plan european.

A fost amintită și lansarea comercială pe 24 august și faptul că startul precomenzilor se va da chiar în ziua anunțului oficial, adică pe data de 9 august. Samsung Galaxy Note 9 este așteptat cu o cameră duală în spate, procesor Exynos 9810 la bord, 6 sau 8 GB RAM și cu o baterie generoasă de 3850 sau 4000 mAh. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×