Smartphone-ul HTC Vive VR este din nou în cărți; Numele comercial ar putea fi HTC Genesis

895 ori
<b>Smartphone-ul HTC Vive VR este din nou în cărți; Numele comercial ar putea fi HTC Genesis</b>Descoperim astăzi prin intermediul lui Evan Blass faptul că smartphone-ul VR HTC Vive apare din nou în cărți, de această dată sub o altă denumire decât cea anterior știută. Aparent, taiwanezii ar fi înregistrat domenii web ce conțin numele

Dacă vă amintiți, cu mai bine de un an în urmă auzeam și detalii despre un presupus smartphone VR de la HTC, model care la acea vreme avea asociat numele HTC Vive fiind luat în considerare segmentul de realitate virtuală a taiwanezilor. De la momentul apariției unei randări pentru acel dispozitiv, informațiile au lipsit complet, asta cel puțin până astăzi când ochii vigilenți ai lui Evan Blass au descoperit ceva interesant.

HTC Genesis

Pe lângă modelul HTC Exodus bazat pe BlockChain despre care v-am vorbit ieri și care a primit un domeniu web recent htcexodus.com, compania taiwaneză a mai înregistrat și alte domenii web (htcgenesis.com / genesisphone.io) care fac aluzie la telefonul VR pregătit.

Evan afirmă că primul site de mai sus a fost live preț de câteva momente și că acesta afișa doar un logo HTC Vive după cum se poate vedea și în captura de ecran de mai sus. Acum ambele domenii web sunt offline și cu toate acestea reprezintă un indiciu serios că ceva se pregătește în acest segment de realitate virtuală.

Ținând cont de axarea pe VR, mă aștept ca telefonul să vină la pachet cu un headset dedicat și ca aplicațiile sale în zona de realitate virtuală să fie superioare celor clasice pe care le avem cu orice telefon și un Google Cardboard de exemplu. Nu ne rămâne de făcut decât să așteptăm noi detalii despre acest device care s-ar putea numi HTC Genesis!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×