Microsoft pregătește o tabletă Surface de 400 dolari cu Windows 10 Pro la bord, rival pentru iPad 9.7

Autor:  | Publicat în:  Microsoft  Tablet 752 ori
<b>Microsoft pregătește o tabletă Surface de 400 dolari cu Windows 10 Pro la bord, rival pentru iPad 9.7</b>O informație ce ajunge astăzi în mediul online este și aceea referitoare la faptul că Microsoft lucrează în aceste momente la o nouă tabletă Surface, model cu preț mai accesibil pentru publicul de rând. Este menționat un preț de 400 dolari

Pe seama unui raport marca Bloomberg avem ocazia să aflăm astăzi ce planuri mai are Microsoft în segmentul de tablete și cum speră să concureze mai îndeaproape cu iPad-ul cel nou care se remarcă printr-un preț mai accesibil. Ei bine, se pare că răspunsul este o tabletă Microsoft Surface cu ecran de 10 inch, Windows 10 Pro la bord și cel mai important detaliu, cu un preț de comercializare de 400 dolari. 

Tableta va avea și port USB Type-C pentru încărcare și potrivit raportului se pare că și greutatea scade cu aproximativ 20% comparativ cu cea avută de actualul Surface Pro. Vom avea parte de procesoare Intel la bord, variante cu suport LTE, dar și celebrul kickstand care definește seria Surface. 

S-ar lucra și la versiuni mai accesibile de accesorii precum stylus, mouse, sau cover tastatură - acesta din urmă având un preț de 159 dolari pentru varianta actuală Surface. Nu există detalii despre design-ul pe care această viitoare tabletă îl va purta, dar ținând cont de ce oferă Microsoft în acest segment, nu este cazul să ne așteptăm la schimbări inedite precum muchii foarte înguste și grosime redusă.

În cazul în care vă întrebați, cel mai ieftin model Surface Pro din acest moment este de 799 dolari, în vreme ce doar 329 dolari sunt plătiți pentru cel mai accesibil iPad de 9.7 inch. 


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×