Samsung Galaxy J8 se pregăteşte de lansarea comercială, o arată firmware-ul oficial ajuns pe Internet

1.071 ori
<b>Samsung Galaxy J8 se pregăteşte de lansarea comercială, o arată firmware-ul oficial ajuns pe Internet</b>Cu toate că smartphone-ul Samsung Galaxy J8 s-a lansat de ceva vreme pe piața din India, dar în continuare nu este clar momentul când va debuta comercială. Astăzi aflăm ceva detalii referitoare la acest aspect prin intermediul unui

Samsung Galaxy J8 este teoretic deja oficial, fiind prezentat în India luna trecută împreună cu Galaxy J6 şi A6. Totuşi telefonul a fost doar anunţat, fără o dată de lansare. Acum ne pregătim de un debut internaţional se pare, conform unei scăpări.

Galaxy J8

Firmware-ul oficial al telefonului ar fi ajuns pe Internet, iar telefonul ar avea dotări foarte similare cu Galaxy A6+, deci ar putea fi o versiune derivată a sa de fapt. Deocamdată India, Nepal şi Emiratele Arabe sunt singurele țări în care a fost confirmat pentru debut acest terminal. În India şi Nepal va sosi versiunea SM-J810G, în vreme ce Emiratele primesc varianta SM-J810F.

Se discută totuşi şi despre o lansare globală peste câteva luni. Galaxy J8 renunţă la camera frontală de 24 MP de pe Galaxy A6+, iar ecranul său de 6 inch Infinity are o rezoluţie mai scăzută, HD+ în loc de Full HD+. Corpul este unul fabricat din policarbonat, ca la Galaxy J6, nu din metal. Păstrează totuşi acelaşi procesor Snapdragon 450, 4 GB RAM şi 64 GB stocare, plus are aceeaşi baterie de 3500 mAh şi o cameră duală în spate, de 16 MP + 5 MP.

Pentru selfie avem o cameră de 16 MP, iar ca OS Android 8.0 Oreo. Firmware-ul a apărut în baza de date a celor de la Sammobile şi include security patch-ul pe aprilie 2018, iar build-urile sunt J810GDDU1ARF4 pentru India şi Nepal şi J810FJXU1ARF2 pentru Emiratele Arabe. Între timp Samsung India a anunţat lansarea telefonului în magazine pe 28 iunie, cu preţ de la 280 de dolari.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×