LG G8 ThinQ are design-ul confirmat; Vedem o nouă randare detaliată

3.245 ori
<b>LG G8 ThinQ are design-ul confirmat; Vedem o nouă randare detaliată</b>În urmă cu aproximativ o săptămână vă prezentam prin intermediul unui articol primele randări ale lui LG G8 ThinQ, imagini realizate de către celebrul @onleaks pe seama unor scheme CAD din fabrică. Telefonul dezamăgea

În urmă cu aproximativ o săptămână vă prezentam prin intermediul unui articol primele randări ale lui LG G8 ThinQ, imagini realizate de către celebrul @onleaks pe seama unor scheme CAD din fabrică. Telefonul dezamăgea la prima vedere prin design-ul adoptat, fiind mai degrabă un soi de model facelift decât un succesor pe măsura așteptărilor. Nu avea nici scanner de amprente în ecran și nici nu scăpa de decupaj.

LG G8 ThinQ

Nu știu dacă ați aflat, dar la scurt timp de la apariția acelor imagini, un oficial LG Electronics l-a tras de mânecă pe @onleaks, spunând că acela nu este design-ul pe care smartphone-ul LG G8 ThinQ îl va adopta. La aceste spuse am fi crezut că așa stau lucrurile, numai că astăzi XDA-Developers ne prezintă o randare de presă a device-ului care are fix același design pe care l-am văzut anterior.

Așadar, acesta este LG G8 ThinQ și clar nu este ce ne așteptam. Dacă ne uităm în anii trecuți, flagship-urile LG din seria G mereu au avut dezavantaje în fața rivalilor, de la procesoare mai slabe, la camere care nu se ridicau la întâlțimea așteptărilor și până la concepte de modularitate ce nu au impresionant.

În 2019, dezavantajul va fi reprezentat de un look aproape neschimbat și păstrarea unor elemente precum decupajul generos din zona superioară sau scanner-ul de amprente fizic - care la majoritatea flagship-urilor din acest an va fi integrat în ecran. 

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×