LG V50 ThinQ, primul smartphone 5G al sud-coreenilor apare într-o randare via @evleaks

1.558 ori
<b>LG V50 ThinQ, primul smartphone 5G al sud-coreenilor apare într-o randare via @evleaks</b>Am aflat cu ceva timp în urmă faptul că și sud-coreenii de la LG Electronics plănuiesc lansarea unui smartphone 5G, primul din portofoliu care va fi lansat în exclusivitate prin intermediul operatorului Sprint din State

Am aflat cu ceva timp în urmă faptul că și sud-coreenii de la LG Electronics plănuiesc lansarea unui smartphone 5G, primul din portofoliu care va fi lansat în exclusivitate prin intermediul operatorului Sprint din State. Astăzi grație lui @evleaks avem ocazia să vedem o primă randare a acestui handset numit LG V50 ThinQ care are și o inscripție dedicată "5G" pe spate.

LG V50 ThinQ

La prima vedere acest nou smartphone pare identic lui LG V40 TinQ, de la camera foto triplă din spate, la decupajul generos din zona superioară a ecranului. Sunt vizibile și butoanele fizice de volum, cel de power/unlock, ba chiar și butonul dedicat pentru activarea lui Google Asisstant din partea stângă.

Dotările vor fi reprezentate de către un ecran P-OLED de 6.4 inch, 6 sau 8 GB RAM și un procesor Snapdragon 855 cu modem 5G la pachet. Posibil ca telefonul să păstreze rezistența la apă și praf, dar și bateria de 3300 mAh regăsită pe V40 ThinQ. Prețul ar fi apropiat de 1000 dolari din câte se vehiculează în online. 

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×