LG V40 ThinQ are camera foto triplă confirmată de un teaser; Aflăm și data lansării

1.036 ori
<b>LG V40 ThinQ are camera foto triplă confirmată de un teaser; Aflăm și data lansării</b>Astăzi prin intermediul unui teaser video cei de la LG Electronics anunță data la care smartphone-ul LG V40 ThinQ va debuta oficial, un phablet de final de an care se va remarca printr-o diagonală generoasă și probabil printr-un setup

Lansările de terminale mobile vor continua și luna viitoare atunci când îl așteptăm și pe LG V40 ThinQ, un flagship de toamnă al sud-coreenilor care astăzi își dezvăluie data debutului. Informația vine prin intermediul unui teaser video oficial și descoperim că un eveniment de presă este programat pentru ziua de 4 octombrie în Seoul acolo unde terminalul va fi prezentat invitaților din tech și media.

Va exista de asemenea și un eveniment în New York pentru a marca lansarea globală, acesta urmând a avea loc tot pe data de 4 octombrie de la ora 12:00 (ora României). Cât despre materialul video pe care îl vedeți mai sus, acesta confirmă faptul că într-adevăr telefonul va opta pentru o cameră triplă în partea din spate, oferind captură standard, super wide, dar și cu zoom grație lentilei telephoto.

Pe seama speculațiilor știm că smartphone-ul va adopta un ecran P-OLED de 6.3 inch, un corp unibody cu ramă metalică și spate din sticlă și variante cu 6 GB RAM și 128 GB de stocare flash. Am văzut la un moment dat chiar randări detaliate ale telefonului, iar de curând am descoperit certificarea GCF bifată de către LG. Este cineva entuziasmat de lansarea lui V40 ThinQ?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×