Nokia 9 Pureview confirmat pentru lansare la MWC 2019, pe 24 februarie; Avem un teaser oficial cu cele 5 camere spate

3.823 ori
<b>Nokia 9 Pureview confirmat pentru lansare la MWC 2019, pe 24 februarie; Avem un teaser oficial cu cele 5 camere spate</b>După câteva teasere timide şi indicii legate de evenimentul Nokia de la MWC 2019, avem în sfârşit marea confirmare: pe 24 februarie va fi prezentat Nokia 9 Pureview in Barcelona. HMD tocmai a publicat câteva teasere cu motto-ul #Coolnewstuff, iar în spate

După câteva teasere timide şi indicii legate de evenimentul Nokia de la MWC 2019, avem în sfârşit marea confirmare: pe 24 februarie va fi prezentat Nokia 9 Pureview in Barcelona. HMD tocmai a publicat câteva teasere cu motto-ul #Coolnewstuff, iar în spate dacă vă uitaţi cu atenţie apar camerele lui Nokia 9 Pureview.

Pare să fie cu adevărat un mecanism Penta Lens, de care tot vorbim de 2 ani deja. În acest moment maximul atins la capitolul camere smartphone este integrarea a 4 camere în spate pe Galaxy A9 (2018). Odată cu Nokia 9 se va trece la 5 camere, dacă nu fură vreo companie chineză premiera tot la MWC. Nokia 9 a scăpat de multiple ori, iar ca denumire este chiar mai "bătrân" decât Nokia 8.

Nokia 9 Pureview confirmat pentru lansare la MWC 2019, pe 24 februarie; Avem un teaser oficial cu cele 5 camere spate

Am văzut chiar şi o scăpare de reclamă oficială a sa la finalul lui 2018. Chiar dacă vorbim de un flagship de an 2019, HMD a pus pe el un procesor last gen, Snapdragon 845, probabil pentru că începuse dezvoltarea terminalului de mult şi ar fi trebuit să debuteze anul trecut de fapt. Avem aici un material despre amânare. La bord ar trebui să mai avem şi 6 sau 8 GB RAM, un ecran de 5.99 inch Quad HD cu suport HDR şi aspect 18:9.

Mai aşteptăm şi 128 GB stocare, camera cu 5 obiective şi optica Zeiss, cititor de amprente integrat în ecran şi încărcare wireless. Evident terminalul va rula un Android 9.0 Pie curat şi stock. Aşteptam acum să vedem şi care sunt funcţiile speciale ale camerei. Simt nevoia să vă reamintesc că HMD va prezenta şi alte telefoane la MWC, inclusiv midrangerele Nokia 8.1 Plus şi Nokia 6.2, dar şi un Nokia N9 reinventat cu Kai OS la bord.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×