LG face iar schimbări de şefi, dorind să salveze LG Mobile cu un CEO din segmentul TV

1.125 ori
<b>LG face iar schimbări de şefi, dorind să salveze LG Mobile cu un CEO din segmentul TV</b>Cu scopul de a salva zona Mobile, iată că sud-coreenii de la LG Electronics fac o mutare neașteptată, mutându-l pe șeful diviziei TV în departamentul Mobile. Aparent, acest personaj este expert la capitolul reveniri spectaculoase după cum

Mai ţineţi minte vara lui 2016? Frumos, EURO 2016, România participând etc... Nu foarte frumos şi pentru LG, care îşi concedia şefii departamentului Mobile. Ceva de gen se întâmplă acum... iarăşi.

LG Mobile a încercat din răsputeri să rămână relevantă în ultimul an, dar fără mare succes. E păcat pentru că LG V40 ThinQ a fost bine primit şi apreciat, iar LG G7 ThinQ are la rândul său câteva calităţi. Totuşi ultimele trimestre au fost sub aşteptările analiştilor, iar în T3 s-a ajuns la pierderi de peste 130 de milioane de dolari.

Revenind la nouă mutare, LG l-a numit pe actualul preşedinte al LG Home Entertainment/ TV drept şeful LG Mobile. Brian Kwon este anunţat drept un expert al revenirilor, conform comunicatului de presă, care anunţă numirea sa. El ar fi avut un rol vital în revoluţionarea segmentului TV, audio şi PC de la LG.

Televizoarele LG au avut un ultim an destul de bun, iar doar în T3 segmentul TV a generat 290 de milioane de dolari profit. Nici LG Electronics nu stătea grozav în T2. În noiembrie 2017, LG îl numea pe Hwang Jeong-Hwan ca şef LG Mobile, care ar fi umblat la eficienta dezvoltării şi controlul calităţii, dar nu a fost de ajuns pentru a ieşi pe plus.

În acest moment LG este în afara topului 7 al producătorilor smartphone la nivel global, dar totuşi în SUA rămâne pe locul 3, în spatele Apple şi Samsung, cu potenţial de creştere. Nu uităm nici de proiectele de terminale pliabile apărute în ultima vreme.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×