LG G8 ThinQ va sosi cu o cameră 3D Time of Flight pentru selfie, realizată de Infineon

684 ori
<b>LG G8 ThinQ va sosi cu o cameră 3D Time of Flight pentru selfie, realizată de Infineon</b>În ultima vreme s-a discutat mult despre faptul că Sony  a produs o cameră 3D Time of Flight, care va ajunge pe telefoanele flagship din 2019. Se zvoneşte că până şi iPhone-ul viitor sau LG G8 vor avea aşa ceva. Acum aflăm că LG

În ultima vreme s-a discutat mult despre faptul că Sony  a produs o cameră 3D Time of Flight, care va ajunge pe telefoanele flagship din 2019. Se zvoneşte că până şi iPhone-ul viitor sau LG G8 vor avea aşa ceva. Acum aflăm că LG G8 are o cameră ToF, dar în faţă, pentru selfie şi capturi Portret avansate.

LG îşi va prezenta flagshipul la MWC 2019 şi l-a prefaţat cu câteva teasere, dar am văzut şi randări scăpate în ultima vreme. Acum aflăm chiar printr-un comunicat de presă de la LG, că firma sud coreeană în parteneriat cu Infineon prezintă un senzor Time of Flight pentru captura selfie. Se numeşte Infineon REAL3 şi va avea un rol vital pe LG G8 ThinQ. Noul senzor este capabil să facă măsurători de distanță folosind capturade lumină infraroşu, care se reflectă de pe o suprafaţă.

Vom obţine selfie-uri mai clare în condiţii low light şi procesorul va fi mai puţin solicitat. Senzorul ToF va mai fi folosit pentru capturi Bokeh selfie extra profunde, deblocare facială mai sigură şi aplicaţii AR. Tehnologia Infineon permite separarea luminii infraroşu care se reflectă de pe hainele sau fața utilizatorului de cea externă.

În altă ordine de idei şi Huawei Honor View 20 are un senzor ToF deja în spate, lângă camera de 48 de megapixeli. Acel senzor este folosit pentru a cartografia 3D obiectele din lumea din jur şi a adăuga efecte Beauty în foto şi video. Infineon este o companie germană, iar parteneriatul sau cu LG este doar la început. Nemţii prezic că în 5 ani majoritatea telefoanelor vor avea camere 3D.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×