Noi randări ale lui Vivo iQOO Neo ajung online înaintea lansării de pe 2 iulie

549 ori
<b>Noi randări ale lui Vivo iQOO Neo ajung online înaintea lansării de pe 2 iulie</b>Printre lansările programate la început de iulie se numără și cea asociată smartphone-ului de gaming Vivo iQOO Neo, telefon pe care avem ocazia să îl vedem astăzi într-o serie de randări proaspete. Imaginile pe care

Printre lansările programate la început de iulie se numără și cea asociată smartphone-ului de gaming Vivo iQOO Neo, telefon despre care tocmai ce am aflat că va inaugura "accelerarea tactilă" pentru zero lag în jocuri. Acum mulțumită unei listări oficiale de pe site-ul companiei chineze avem ocazia să vedem telefonul într-o serie de randări ce prezintă variantele de culoare negru și violet.

Vivo iQOO NEO

Din câte se poate remarca, acest smartphone păstrează un look clasic pentru anul în care ne aflăm, fiind același sandviș de sticlă și metal pe care îl vedem pretutindeni. Are un panou spate din sticlă cu gradient și tot aici vedem camera foto triplă care ar putea include un senzor standard, unul ultra-wide și un al treilea pentru zoom optic sau captura bokeh.

Are scanner de amprente integrat în ecran și în zona superioară avem un decupaj picătură ce găzduiește camera selfie. O margine nu tocmai slim avem sub ecran și putem vedea atât butoanele fizice de volum + cel de power unlock în partea laterală dreapta și un buton misterios în stânga ce ar putea fi asociat unui asistent vocal.

Vivo iQOO Neo este așteptat cu procesor Snapdragon 845, până la 8 sau 12 GB RAM și cu o baterie generoasă de 4500 mAh. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×