Vivo iQOO Neo inaugurează "accelerarea tactilă" pentru ecran şi vine pe 2 iulie: telefon nou de gaming

637 ori
<b>Vivo iQOO Neo inaugurează "accelerarea tactilă" pentru ecran şi vine pe 2 iulie: telefon nou de gaming</b>Nu doar Oppo inovează cu camere ascunse în ecran sau mecanisme pop up oblice, ci şi Vivo, de această dată cu o noutate legată de ecran. Telefonul iQOO Neo va sosi pe 2 iulie, cu "accelerare tactilă". Ce înseamnă asta aflaţi în articol

Nu doar Oppo inovează cu camere ascunse în ecran sau mecanisme pop up oblice, ci şi Vivo, de această dată cu o noutate legată de ecran. Telefonul iQOO Neo va sosi pe 2 iulie, cu "accelerare tactilă". Ce înseamnă asta aflaţi în articol.

iQOO Neo va fi un telefon cu procesor Snapdragon 845, găsit pe flagshipurile din anul 2018. Aparent acesta va fi un telefon de gaming, seria iQOO având deja un model de acest gen. Un videoclip postat pe Weibo face aluzie la faptul că noul venit va avea zero lag şi orice atingi pe ecran într-un joc va reacţiona instant.

VIVO iQOO NEO

Vivo va aduce un algoritm şi firmware nou pentru accelerarea inputului tactil. Vom vedea un timp de răspuns optimizat în shootere, probabil asociat cu o rată de refresh generoasă a ecranului. Noul telefon de gaming ar trebui să aibă 6 sau 8 GB RAM şi 128 sau 256 GB stocare. Vivo iQOO sosea în martie 2019, ca un telefon de gaming cu procesor Snapdragon 855, până la 12 GB RAM şi baterie de 4000 mAh.

Sosea cu ecran AMOLED, 3 camere în spate, inclusiv una ultrawide şi o cameră selfie de 12 MP. Preţul de doar 400 de euro îl făcea atractiv.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×