LG GC990 Louvre, un nou telefon cu camera de 12 megapixeli prezentat oficial

2.838 ori
<b>LG GC990 Louvre, un nou telefon cu camera de 12 megapixeli prezentat oficial</b>LG tocmai a prezentat oficial un nou cameraphone de 12 megapixeli, modelul Louvre, cunoscut si drept GC990. Terminalul vine cu o camera de 12 megapixeli cu autofocus si suport pentru inregistrare video HD. Camera mentionata anterior foloseste lentile...

LG tocmai a prezentat oficial un nou cameraphone de 12 megapixeli, modelul Louvre, cunoscut si drept GC990. Terminalul vine cu o camera de 12 megapixeli cu autofocus si suport pentru inregistrare video HD.

Camera mentionata anterior foloseste lentile Schneider-Kreuznach, suporta touch focus, vine cu blitz Xenon si suporta inregistrare video HD (1280 x 720 pixeli) la 30 fps. Handsetul include si o functie noua, pe numele sau Intellizoom, iar aceeasi camera performanta are un nivel ISO de pana la 3200.

LG Louvre

LG GC990 vine cu geotagging, WiFi cu DLNA, TV out, GPS si un display touchscreen impresionant, cu diagonala de 3.2 inchi. Louvre este bazat pe interfata S-Class, cea mai noua dezvoltata de LG si incorporeaza un accelerometru, care permite auto-rotirea interfatei. In cele din urma, aflam ca noul telefon include si un GPS, cu suport A-GPS, Bluetooth si suport pentru formaturi video DivX si Xvid.

Nu cunoastem inca pretul si data de lansare pentru acest cameraphone performant.

[Via: Gsmarena.com]

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×