Palm Pre soseste in Europa in curand!

1.255 ori
<b>Palm Pre soseste in Europa in curand!</b>Primul telefon webOS al celor de la Palm, Pre va sosi in curand in Europa, prin intermediul operatorilor locali din Marea Britanie, Irlanda, Germania si Spania. Pre va debuta in UK, Irlanda si Germania intai, prin intermediul retelei O2, care va vinde...

Primul telefon webOS al celor de la Palm, Pre va sosi in curand in Europa, prin intermediul operatorilor locali din Marea Britanie, Irlanda, Germania si Spania.

Pre va debuta in UK, Irlanda si Germania intai, prin intermediul retelei O2, care va vinde smartphone-ul in exclusivitate, apoi in Spania, prin reteaua Movistar, in perioada sarbatorilor. Va reamintim ca Pre este un hit in SUA, vanzand peste 300.000 de unitati de la lansarea sa si pana acum.

Atuul principal al lui Palm Pre este o interfata inovatoare si un design ergonomic, in ciuda latimii handsetului. Tastatura sa fizica rivalizeaza usor cu orice QWERTY de pe BlackBerry-uri, iar handsetul ofera o experienta excelenta de web browsing. Inovatoare este si functia Palm Synergy, o parte esentiala a lui webOS, care va ofera informatii concentrate, adunand date din calendare multiple, lista de contacte si aplicatii de messaging.

Palm Pre suporta multitasking, vine cu o metoda de cautare universala, un touchscreen de 3.1 inchi si o memorie interna de 8 GB. Din pacate nu cunoastem pretul acestui telefon, dar suntem siguri ca va exista si o oferta cu pret rezonabil care sa cucereasca piata autohtona...poate prin Vodafone?

[Via: Businesswire.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×