Samsung Omnia Pro, analizat intr-o prima recenzie

1.998 ori
<b>Samsung Omnia Pro, analizat intr-o prima recenzie</b>Norocosii de la Phone Arena au reusit sa puna mana pe cateva dintre noile smartphone-uri Omnia, printre care si Omnia Lite si iata ca acum au analizat si noul model Omnia Pro, de care au fost impresionati. Reviewerii afirma ca interfata standard Windows...

Norocosii de la Phone Arena au reusit sa puna mana pe cateva dintre noile smartphone-uri Omnia, printre care si Omnia Lite si iata ca acum au analizat si noul model Omnia Pro, de care au fost impresionati.

Reviewerii afirma ca interfata standard Windows Mobile 6.1 devenise deja anosta, neputand concura cu TouchFLO 3D, UI-ul produs de HTC, astfel ca Samsung si-a dotat smartphone-urile cu interfata TouchWiz. Aceasta este bazat pe widgeturi si a ajuns acum la versiunea 2.0, prezenta si pe Omnia Pro si axata pe customizare si personalizare.

Pentru o clipa, cei de la Phone Arena au uitat chiar ca folosesc OS-ul Windows Mobile 6.1, fiecare meniu fiind transformat si gata de a suferi modificari, dupa dorinta utilizatorului. Chiar si apasarea butonului Start din ecranul Home va avea alt rezultat decat cel asteptat, deschizand un meniu nou, atat ca look, cat si ca optiuni.

Task Managerul este acelasi cu cel de pe Samsung Jet S8000 si aminteste si de cel de pe Palm Pre, astfel ca veti putea vizualiza iconurile aplicatiilor active care ruleaza in fundal. In finalul recenziei aflam ca Samsung Omnia Pro va fi unul dintre cele mai tari telefoane business ale anului, atunci cand va fi lansat. Iata in sfarsit un rival pentru HTC Touch Diamond 2 si Touch Pro 2 si nici nu ati vazut toate modelele noi Omnia, inca!

[Via: Wmpoweruser.com]

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×