LG GD900, telefonul cu tastatura transparenta soseste in mai

2.868 ori
<b>LG GD900, telefonul cu tastatura transparenta soseste in mai</b>Prezentat in premiera la Mobile World Congress 2009, sub forma de concept, telefonul LG GD900 va fi produs in serie, iar LG il va prezenta si la CTIA Wireless in aceasta saptamana (1-3 aprilie, Las Vegas). Ce deosebeste GD900 de alte terminale este...

Prezentat in premiera la Mobile World Congress 2009, sub forma de concept, telefonul LG GD900 va fi produs in serie, iar LG il va prezenta si la CTIA Wireless in aceasta saptamana (1-3 aprilie, Las Vegas).

Ce deosebeste GD900 de alte terminale este tastatura sa transparenta, fabricata din sticla, dar dotarile handsetului nu se opresc la aceasta componenta glisanta. El soseste si cu noua interfata LG S-Class Touch UI, prezenta si pe telefonul Arena KM900, plus un display touchscreen de 3 inchi, cu o rezolutie WVGA (480 x 800 pixeli).

Display-ul handsetului suporta control prin gesturi cu degetul, astfel ca, daca desenati o litera "M", spre exemplu, MP3 playerul va porni, iar daca desenati un cerc, veti putea regla volumul audio. Incepand din luna mai, LG GD900 va fi disponibil in magazinele din Europa si Asia, dar din pacate nu cunoastem pretul sau.

Via: [Unwiredview.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×