LG GW610 va sosi cu Windows Mobile si un display patrat

Autor:  | Publicat în:  LG 1.173 ori
<b>LG GW610 va sosi cu Windows Mobile si un display patrat</b>LG nu a lansat prea multe telefoane Windows Mobile pana acum, mai precis doar 3: LG KS20, LG Incite (prin AT&T) si modelul GM730, care urmeaza sa ajunga in magazine in curand. Totusi, compania are planuri mari pentru segmentul de smartphone-uri, printre...

LG nu a lansat prea multe telefoane Windows Mobile pana acum, mai precis doar 3: LG KS20, LG Incite (prin AT&T) si modelul GM730, care urmeaza sa ajunga in magazine in curand. Totusi, compania are planuri mari pentru segmentul de smartphone-uri, printre care s-ar putea numara si handsetul GW610.

LG a anuntat ca va lansa nu mai putin de 10 smartphone-uri pana la finalul anului, iar revenind la GW610 acesta pare a fi un terminal Windows Mobile, cel putin conform unei certificari Wi-Fi descoperite recent. Conform informatiilor de pe site-ul oficial LG, GW610 vine cu un display patrat cu rezolutie de 320 x 320 pixeli si camera de 2 megapixeli.

Terminalul suporta conectivitate UMTS, probabil si HSDPA, iar restul specificatiilor sale nu sunt cunoscute inca. Banuim ca vom afla mai multe detalii de abia la anuntul oficial al handsetului, sau poate ar trebui sa ne asteptam la o imagine scapata pe web in curand.

[Via: Unwiredview.com]

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×