LG GW620, analizat de Mobilissimo.ro (Recenzie video)

2.373 ori
<b>LG GW620, analizat de Mobilissimo.ro (Recenzie video)</b>Cunoscut si drept LG Eve, LG GW620 a poposit recent pe masa de teste Mobilissimo.ro si acum il puteti admira in ampla recenzie video de mai jos. Avem de-a face cu un telefon Android, care adopta designul tip slider si vine cu o tastatura glisanta QWERTY...

Cunoscut si drept LG Eve, LG GW620 a poposit recent pe masa de teste Mobilissimo.ro si acum il puteti admira in ampla recenzie video de mai jos. Avem de-a face cu un telefon Android, care adopta designul tip slider si vine cu o tastatura glisanta QWERTY orizontala.

LG GW620 este un handset simplu, dotat cu un ecran touch de 3 inchi, 3 butoane touch sensitive si un slot pentru carduri microSD. In partea sa din spate se afla o camera de 5 megapixeli cu blitz LED, care realizeaza fotografii destul de bune, cu unele mici probleme in cazul iluminarii insuficiente. Ecranul lui LG GW620 este rezistiv si se comporta excelent, putand chiar fi confundat cu unul capacitiv.

Rezolutia sa este de 320 x 480 pixeli, iar la capitolul specificatii, aflam ca LG Eve vine cu radio FM, 150 MB memorie interna, A-GPS, o baterie de 1500 mAh si suport pentru conectivitate 3G. Handsetul ruleaza Android in versiunea 1.5, e posibil insa ca el sa primeasca un update la versiunea 2.1 sau poate chiar 2.2 cat de curand.

Per total, am fost impresionati placut de 3 aspecte ale terminalului: calitatea semnalului, de playerul video si cel audio. In plus, Internet browserul, la pachet cu tastatura QWERTY sunt perfecte pentru browsing si social networking. Pentru 1000 RON, telefonul este destul de OK, cu micile minusuri ale versiunii mai vechi de Android.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×