Android 2.2 Froyo beta FRF72, scapat pe Nexus One

1.390 ori
<b>Android 2.2 Froyo beta FRF72, scapat pe Nexus One</b>O noua versiune beta de Android 2.2 Froyo pentru Google Nexus a scapat pe web, multumita unui utilizator al comunitatii ,. Noul ROM, versiunea FRF72 este aceeasi versiune distribuita angajatilor cu o saptamana in urma si necesita instalarea lui FRF50...

O noua versiune beta de Android 2.2 Froyo pentru Google Nexus a scapat pe web, multumita unui utilizator al comunitatii XDA Developers. Noul ROM, versiunea FRF72 este aceeasi versiune distribuita angajatilor cu o saptamana in urma si necesita instalarea lui FRF50 inainte de a rula.

FRF72 beta este disponibil de putin timp, astfel ca putinele persoane care l-au testat afirma ca pana acum nu au descoperit modificari majore fata de FRF50. Puteti descarca noul ROM beta de aici, in format .zip, dar asteptati-va ca Google sa scoata de pe web aceasta versiune de Android in orice clipa.

Gasiti mai multe linkuri mirror aici, daca nu functioneaza primul, de mai sus. Instructiunile cu privinta la instalarea manuala a lui Froyo se afla pe Android Community.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×