LG GW990, super smartphone-ul cu procesor Intel Moorestown, lansat pe finalul anului

1.857 ori
<b>LG GW990, super smartphone-ul cu procesor Intel Moorestown, lansat pe finalul anului</b>Dupa ce am aruncat o privire asupra lui LG GW990 din spatele unui perete de sticla, iata ca acest super smartphone cu functii de MID isi dezvaluie si data de lansare. Modelul va sosi pe piata in cea de-a doua jumatate a anului 2010, la un pret necunoscut...

Dupa ce am aruncat o privire asupra lui LG GW990 din spatele unui perete de sticla, iata ca acest super smartphone cu functii de MID isi dezvaluie si data de lansare. Modelul va sosi pe piata in cea de-a doua jumatate a anului 2010, la un pret necunoscut inca.

Terminalul este bazat pe procesorul Intel Moorestown si ruleaza sistemul de operare open source Moblin, bazat pe Linux si produs de Intel. Daca va intrebati de ce consideram acest gadget mai mult decat un telefon, diagonala imensului sau ecran va va da raspunsul: 4.8 inchi de widescreen touch, genial pentru jocuri video si web browsing.


LG GW990 suporta si conectivitate HSPA, playback HD, jocuri 3D si vine si cu WiFi, A-GPS
, o busola digitala si o camera de 5 megapixeli. Interfata handsetului a fost customizata, astfel ca atunci cand telefonul este intors in mod landscape, el va afisa 3 panouri. Fiecare dintre acestea se ocupa de o functie a terminalului, permitandu-va sa verificati adresa de mail, asculta muzica si chatui simultan.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×