LG GX500, un telefon dual SIM de nivel mediu

Autor:  | Publicat în:  LG 2.000 ori
<b>LG GX500, un telefon dual SIM de nivel mediu</b>LG tocmai a anuntat al treilea sau handset dual SIM, modelul GX500, urmasul lui LG GS660 si LG GX200. Terminalul opereaza doar in retele GSM, deci nu va asteptati la suport pentru conectivitate 3G pe el. Iata si o imagine cu noul handset: Observati ce...

LG tocmai a anuntat al treilea sau handset dual SIM, modelul GX500, urmasul lui LG GS660 si LG GX200. Terminalul opereaza doar in retele GSM, deci nu va asteptati la suport pentru conectivitate 3G pe el. Iata si o imagine cu noul handset:

Observati ce bine arata finisajul metalic al telefonului, care ii confera un look modern si dur. LG GX500 este un telefon de nivel mediu, dotat cu display touch de 3 inchi, cu rezolutie de 240 x 400 pixeli, o camera de 3 megapixeli cu focus fix, WiFi si Bluetooth. Lista de dotari include si radio FM, un player audio si o baterie de 1500 mAh.

Nu avem nici o informatie despre pretul sau data de lansare a terminalului, deocamdata.

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×