Live streaming si Flash 10.1 pe Nexus One (Video)

Autor:  | Publicat în:  Software 1.171 ori
<b>Live streaming si Flash 10.1 pe Nexus One (Video)</b>Nebunia americana ce implica baschetul se muta acum in lumea tehnologiei, unde toti sunt innebuniti sa vada meciurile din "March Madness". Iata ca acum se pot viziona cele mai tari meciuri de baschet chiar si pe un telefon mobil Android, prin intermediul...

Nebunia americana ce implica baschetul se muta acum in lumea tehnologiei, unde toti sunt innebuniti sa vada meciurile din "March Madness". Iata ca acum se pot viziona cele mai tari meciuri de baschet chiar si pe un telefon mobil Android, prin intermediul aplicatiei March Madness, la care isi aduce aportul o conexiune 3G.

In cazul clipului de mai sus este vorba de un Nexus One, care ruleaza March Madness si se bazeaza pe o versiune inca nelansata de Adobe Flash 10.1 pentru Android (multumita celor de la Flashstreamworks.com). Demo-ul de mai sus se bazeaza pe faptul ca reteaua CBS ofera publicului un stream Flash live al turneului sportiv, pe langa playerul March Madness bazat pe Silverlight.

Utilizatorii Silverlight beneficiaza de o calitate video mai buna (pana la 1.8 Mbps), dar streamingul via Flash va fi indeajuns de bun pentru a fi multumitor pe un smartphone ca Nexus One. Adobe a anuntat ca va lansa Flash 10.1 pentru Android in prima jumatate a lui 2010. March Madness este disponibil si pe iPhone, permitand utilizatorilor sa urmareasca meciurile de baschet din liga NCAA in timp real, dar nu gratuit. Aplicatia costa 9.99 dolari si poate fi descarcata din App Store.

Aici se vede avantajul lui Nexus One si al lui Android: gratuitatea softurilor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×