LG Ice Cream Smart, un nou telefon Android cu clapetă debutează În Coreea de Sud

Autor:  | Publicat în:  LG 1.176 ori
<b>LG Ice Cream Smart, un nou telefon Android cu clapetă debutează În Coreea de Sud</b>Cu câteva zile în urma scriam&nbsp;despre telefonul LG Ice Cream Smart, un model tineresc de telefon cu clapeta, care urma să debuteze în Coreea de Sud, iar azi aflăm că handsetul a fost lansat. Evident, e vorba doar de o lansare locală. &nbsp;...

Cu câteva zile în urma scriam despre telefonul LG Ice Cream Smart, un model tineresc de telefon cu clapeta, care urma să debuteze în Coreea de Sud, iar azi aflăm că handsetul a fost lansat. Evident, e vorba doar de o lansare locală.

Dotat cu o clapetă colorată și o zonă de navigare în culori similare, acest model aduce și o interfață custom pentru Android, cu câteva mici elemente păstrate de la interfața trademark LG de pe handsetul G3. LG Ice Cream Smart calcă pe urmele lui LG Wine Smart, telefon cu clapeta lansat anul trecut ca rival pentru Samsung SM-G9098, un model cu clapetă cu ecran dual.

LG Ice Cream Smart

Noul venit LG aduce un display LCD de 3.5 inch, cu rezoluție de 480 x 320 pixeli, o cameră de 8 MP în spate, o cameră frontală VGA, 1 GB RAM, slot microSD și 8 GB memorie internă. Avem la bord și radio FM, Bluetooth 4.0, WiFi, USB 2.0, un procesor quad core de 1.2 GHz și chiar și suport LTE. Handsetul vine și cu butoane speciale pentru aplicația de chat KakaoTalk, iar prețul sau nu este cunoscut încă.

LG Ice Cream Smart, un nou telefon Android cu clapetă debutează În Coreea de Sud

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×