LG KC910, urmasul lui Viewty cu camera de 8 megapixeli

Autor:  | Publicat în:  LG 1.222 ori
<b>LG KC910, urmasul lui Viewty cu camera de 8 megapixeli</b>Telefonul din imagine nu este Prada II, pe care il admiram cu cateva zile in urma, ci un handset LG care va sosi cu o camera de 8 megapixeli, modelul KC910. LG afirma ca acest handset va fi urmasul lui Viewty, un telefon cu touchscreen si o grosime de 14...

Telefonul din imagine nu este Prada II, pe care il admiram cu cateva zile in urma, ci un handset LG care va sosi cu o camera de 8 megapixeli, modelul KC910.

LG afirma ca acest handset va fi urmasul lui Viewty, un telefon cu touchscreen si o grosime de 14 milimetri. Stim ca terminalul KC910 va oferi suport quad-band GSM/7.2 Mbps HSDPA, Bluetooth 2.0, WiFi si va sosi cu un display cu diagonala de 3 inchi si rezolutie de 400 x 240 pixeli.

In plus, pe lista sa de specificatii se afla un slot pentru extensii microSD, blitz Xenon, o lentila Schneider-Kreuznach in cazul camerei si suport pentru inregistrare video. KG910 va va permite sa va orientati cu ajutorul unui GPS, iar in ce priveste lista de functii multimedia, handsetul soseste cu un output TV si un player cu suport DivX si XviD. Vom vedea succesorul popularului Viewty pe piata in luna octombrie, la un pret neanuntat inca.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×