Noul PSP 3000 soseste cu suport Skype VoIP si microfon incorporat

1.913 ori
<b>Noul PSP 3000 soseste cu suport Skype VoIP si microfon incorporat</b>Sony se pregateste de lansarea unui nou model al consolei PSP (PlayStation Portable), sub numele de PSP-3000. Acesta va sosi cu un LCD cu o rezolutie mai buna si va fi disponibil in Japonia, restul Asiei, America de Nord si Europa din luna octombrie. In...

Sony se pregateste de lansarea unui nou model al consolei PSP (PlayStation Portable), sub numele de PSP-3000. Acesta va sosi cu un LCD cu o rezolutie mai buna si va fi disponibil in Japonia, restul Asiei, America de Nord si Europa din luna octombrie.

In plus, noua consola portabila va incorpora un microfon, pentru a satisface dorinta utilizatorilor de a profita de functiile de gaming ce necesita input audio, fara a fi nevoie de un microfon separat. In plus, accest feature va permite utilizarea lui Skype si a altor aplicatii similare. Noul LCD foloseste o tehnologie anti-reflectiva, care permite utilizatorilor sa vizualizeze ecranul chiar si in bataia directa a soarelui.

Pe langa varianta standard, de culoare "Piano Black", vom beneficia de o versiune alba a consolei si de una argintie, asta daca nu doriti o carcasa customizata. Trebuie sa mentionam ca acest PSP prezentat in cadrul showului Games Convention 2008, care se desfasoara acum la Leipzig, poate fi considerat o dezamagire, de vreme ce publicul astepta o consola total schimbata sau chiar un PSP Phone.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×