LG L70 Tri anunțat oficial În Coreea de Sud, Încă un telefon triple SIM

Autor:  | Publicat în:  LG 812 ori
<b>LG L70 Tri anunțat oficial În Coreea de Sud, Încă un telefon triple SIM</b>Dacă în urmă cu câțiva ani ne mira conceptul de telefon cu 3 cartele SIM, acum aceste modele au devenit deja la ordinea zilei. Alte companii împing și mai mult barierele comunicațiilor, cu modele quad SIM, deci nu mai suntem surprinși. în fine,...

Dacă în urmă cu câțiva ani ne mira conceptul de telefon cu 3 cartele SIM, acum aceste modele au devenit deja la ordinea zilei. Alte companii împing și mai mult barierele comunicațiilor, cu modele quad SIM, deci nu mai suntem surprinși. în fine, LG a lansat un nou model triple SIM în Coreea de Sud, iar numele său este LG L70 Tri.

Acest handset este unul WCDMA/GSM și păstrează liniile de design ale celor mai noi modele LG. El rulează Android 4.4.2 KitKat și are la interior un procesor dual core de 1.2 GHz, iar printre dotări se afla și un display IPS LCD de 4.5 inch, cu rezoluție de 480 x 800 pixeli. Acesta e în mod clar un telefon low end, având în vedere dotările și mă întreb dacă după KitKat el va primi Android One sau Android L.

Terminalul vine cu o cameră de 3 megapixeli în față și una de 8 megapixeli în spate, Bluetooth 4.0, WiFi, 1 GB RAM și 4 GB memorie internă. Bateria este o unitate Li-Ion de 2040 mAh, iar LG L70 Tri vine în două versiuni de culoare, printre care și alb. Se pare că pe lângă piața locală, LG a lansat produsul și în Brazilia.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×