Galaxy Gear Solo, Încă un smartwatch Samsung ar putea sosi la IFA 2014

981 ori
<b>Galaxy Gear Solo, Încă un smartwatch Samsung ar putea sosi la IFA 2014</b>Samsung a început în această săptămână să trimită jurnaliștilor invitațiile la IFA 2014, care va avea loc la începutul lunii septembrie la Berlin. Acolo îl vom vedea pe Galaxy Note 4, dar se pare că e posibil să vedem și un smartwatch sau...

Samsung a început în această săptămână să trimită jurnaliștilor invitațiile la IFA 2014, care va avea loc la începutul lunii septembrie la Berlin. Acolo îl vom vedea pe Galaxy Note 4, dar se pare că e posibil să vedem și un smartwatch sau două, ca anul trecut.

Conform celor de la Yon Hap News, Samsung ar putea anunța și smartwatchul Gear Solo, care va include un slot SIM și va suporta apelare direct de la încheietură. încă nu e clar dacă noul model va rula Tizen sau va fi un device cu Android Wear, dar rămâne de văzut. Numele de cod Gear Solo ne e familiar din scăpări și certificări mai vechi și zvonurile afirmă că acest terminal ar putea fi mai scump decât precedentele ceasuri Samsung.

Dacă Solo va avea un slot SIM cu adevărat, atunci el va funcționa independent de smartphone-urile Samsung, ceea ce ar fi o premieră pentru un smartwatch al acestei companii. Va fi interesant de văzut și cum vom introduce SIM-ul într-un gadget atât de mic și câte ore de convorbiri vom putea obține de la el.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×