LG lansează Chocolate Platinum

1.501 ori
<b>LG lansează Chocolate Platinum</b>Ultimul dintr-o lungă listă de dispozitive actualizate este KE800 Chocolate Platinum, care este o actualizare (mult așteptată) a originalului Chocolate. Mai mult o actualizare decât un dispozitiv complet nou, KE800 nu s-a schimbat cu nimic în...

Ultimul dintr-o lungă listă de dispozitive actualizate este KE800 Chocolate Platinum, care este o actualizare (mult așteptată) a originalului Chocolate. Mai mult o actualizare decât un dispozitiv complet nou, KE800 nu s-a schimbat cu nimic în exterior dar la interior veți găsi ceva mai multă funcționalitate.

Pentru început KE800 oferă o cameră de doi megapixeli cu autofocus, mod de noapte și fotografiere multi-burst, totodată câștigă un slot pentru carduri de memorie.

Indiferent de format, poate fi folosit regulat deoarece dispozitivul are acum suport pentru codecuri MP3, Mpeg4 și AAC plus funcționalitatea de Bluetooth stereo. Memoria încorporată a fost mărită de la 128MB la 256MB. între altele se mai găsește un radio FM, căutare vocală și căutare după cuvinte cheie pentru găsirea melodiilor favorite.

LG nu a oferit încă nici o informație despre vânzarea lui KE800 dar deoarece readuce la zi originalul Chocolate, nu cred că va întârzia prea mult.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×