Apple a Întrebat Întâi: "Puteți ține un secret?"

802 ori
<b>Apple a Întrebat Întâi: "Puteți ține un secret?"</b>știm cu toții că Apple se pricepe destul de bine să țină departe de public documentele lor oficiale și în timp ce mulți oameni din interiorul industriei pot să-și spună opiniile despre ceea ce se poate întâmpla sau nu, la ei este doar atât:...

știm cu toții că Apple se pricepe destul de bine să țină departe de public documentele lor oficiale și în timp ce mulți oameni din interiorul industriei pot să-și spună opiniile despre ceea ce se poate întâmpla sau nu, la ei este doar atât: opinii și conjucturi personale.

Sigur se află multe documente în curtea FCC care poartă antetul Apple, despre care Cupertino nu vrea să știți, încă. Astfel, Apple a rugat FCC să țină secret orice document referitor la iPhone până la data de 15 Iunie. Interesant, scrisoarea este datată 12 Octombrie 2006.

Aceasta explică parțial de ce nu am putut săpa după documente FCC despre iPhone înainte de MacWorld, și de ce nu găsim încă nimic pe site-ul FCC referitor la prospătura Apple din domeniul telefoanelor mobile.

Un singur lucru de observat, totuși, este că data menționată de 15 Iunie este ultima zi a WWDC. Să însemne aceasta că Apple iPhone va fi lansat în acea zi, după încă un discurs grandios al lui Steve Jobs? știți..., la fel ca cel ținut cu iPod nano "compelt regândit".

Mai jos gasiți documentul prin care Apple se adresează FCC legat de confidențialitate:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×