LG lanseaza noul telefon "Touch-Web"

Autor:  | Publicat în:  LG 2.508 ori
<b>LG lanseaza noul telefon "Touch-Web"</b>LG Electronics a anuntat astazi ca va pune in vanzare pe piata asiatica telefonul Touch-Web, dotat cu un display WVGA LCD. LG lanseaza cat mai multe terminale mobile multimedia bazate pe controlul prin interfata touch, incercand sa acapareze publicul...

LG Electronics a anuntat astazi ca va pune in vanzare pe piata asiatica telefonul Touch-Web, dotat cu un display WVGA LCD.

LG lanseaza cat mai multe terminale mobile multimedia bazate pe controlul prin interfata touch, incercand sa acapareze publicul pasionat de telefoane dotate cu touchscreen. Handseturile Touch-Web poarta numele de cod LG-LH2300 si vor fi lansate local incepand cu luna aprilie prin LG Telecom, cel mai mic dintre cei 3 operatori de telefonie din Korea. Oficialii LG au anuntat ca acest telefon este dotat cu o camera cu rezolutie de 3 megapixeli, dar si display WVGA LCD cu diagonala de 3 inch.

Acest ecran lat va permite utilizatorilor sa navigheze pe Internet si sa vizioneze filme avand avantajul unui mod de vizionare wide. Telefonul soseste dupa ce LG Telecom a lansat un nou serviciu 3G, numit "OZ" (Open Zone) care ofera o gama variata de servicii Internet pe telefoanele mobile. LG a lansat handseturi dotate cu touchscreen cum ar fi Voyager, Venus, Prada si Viewty pe piata globala pentru a recupera handicapul fata de Sony Ericsson, aflat in fata sa in topul producatorilor de terminale mobile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×