LG lansează smartphone-ul "ochios" AKA şi pe piaţa internaţională

923 ori
<b>LG lansează smartphone-ul "ochios" AKA şi pe piaţa internaţională</b>Cel mai bizar terminal din portofoliul LG este cu siguranţă LG AKA, telefonul care a debutat &icirc;n Coreea de Sud &icirc;ncă de anul trecut şi aduce o pereche de ochi animaţi, care se activează atunci c&acirc;nd o mică husa este plasată peste...

Cel mai bizar terminal din portofoliul LG este cu siguranţă LG AKA, telefonul care a debutat în Coreea de Sud încă de anul trecut şi aduce o pereche de ochi animaţi, care se activează atunci când o mică husa este plasată peste ecran. Ei bine, azi aflăm că produsul va sosi şi la nivel internaţional.

LG AKA a debutat în Taiwan săptămâna trecută, iar acum avem confirmarea că el va sosi şi în Hong Kong, China, Singapore şi Turcia, dar şi pe alte pieţe. Noi am avut contact cu acest model la MWC 2015, unde handsetul ni s-a părut destul de haios, dar şi un pic cam scump. Acei ochi sunt disponibili în 4 variante, cu 4 personalităţi diferite.

Unul este Eggy, pe galben, care este descris ca un "iubăreţ", apoi Wooky, care e amuzant şi impulsiv, sau Yo-Yo, pe roz şi mereu la dietă. În cele din urmă există şi Soul, care vine pe albastru şi e mai melancolic. Acei ochi au şi rol de reminder pentru notificări şi afişează diferite emoţii. AKA vine cu un display 720p de 5 inch, procesor quad core de 1.2 GHz, 1.5 GB RAM, 16 GB stocare şi Android 4.4 KitKat la bord.

El include şi o baterie de 2610 mAh şi costă 455 dolari în Coreea.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×