Fericitul câștigător al smartphone-ului Allview E3 Sign este Enache Alexandru

869 ori
<b>Fericitul câștigător al smartphone-ului Allview E3 Sign este Enache Alexandru</b>Așa cum v-am promis odată cu publicarea review-ului pentru Allview E3 Sign, aveam ca pe data de 18 martie la ora 21:00 să organizăm tragerea la sorți pentru concursul ce l-am desfășurat &icirc;n această perioada. Aflați că am avut peste 370 de...

Așa cum v-am promis odată cu publicarea review-ului pentru Allview E3 Sign, aveam ca pe data de 18 martie la ora 21:00 să organizăm tragerea la sorți pentru concursul ce l-am desfășurat în această perioada. Aflați că am avut peste 370 de înscriși la acest concurs, telefonul cu senzor de amprente al celor de la Allview fiind dorit de foarte mulți cititori.

Prin intermediul serviciului random.org am organizat extragerea la ora 21:00, câștigătorul ales de sistem fiind Enache Alexandru. Acesta s-a ales astfel cu un smartphone de tip phablet cu display HD de 5.5 inch, procesor quad-core, 1 GB memorie RAM și cel mai important cu un device pe care îl va proteja cu amprenta proprie.

Acest telefon ne-a plăcut foarte mult prin prisma a mai multe aspecte ca și prezența unui emițător infraroșu, a difuzorului cu volum ridicat, cât și prin culorile realiste afișate de către ecranul IPS. Modelul E3 Sign poate fi achiziționat prin intermediul allview.ro chiar de aici pentru suma de 999 lei.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×