LG lanseaza telefonul cu clapeta GD350 in Rusia

3.342 ori
<b>LG lanseaza telefonul cu clapeta GD350 in Rusia</b>LG Electronics tocmai a anuntat lansarea unui nou telefon cu clapeta stilat in Rusia, modelul GD350. Acest terminal vine cu un exterior de culoare neagra, cu accente aurite si poate fi admirat in imaginea urmatoare. &nbsp; &nbsp; Avem de-a face cu un...

LG Electronics tocmai a anuntat lansarea unui nou telefon cu clapeta stilat in Rusia, modelul GD350. Acest terminal vine cu un exterior de culoare neagra, cu accente aurite si poate fi admirat in imaginea urmatoare.

Avem de-a face cu un model compact, care in partea exterioara dispune de LED-uri rosii si un display extern, care afiseaza notificari, in cazul apelurilor ratate, a mesajelor, dar si data si ora. In plus, handsetul dispune de o camera de 2 megapixeli, incorporata in partea sa superioara. Pe o parte a lui LG GD350 se afla un slot pentru carduri microSD si tastele pentru controlul volumului.

Pe cealalta parte laterala descoperim un port microUSB, iar printre dotarile lui LG GD350 se mai numara un player audio, radio FM, Bluetooth 2.0 si o baterie de 800 mAh. Handsetul este disponibil pe piata din Rusia la pretul de 186 dolari.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×