LG lanseaza un nou telefon cu camera de 8 megapixeli, KC780

1.788 ori
<b>LG lanseaza un nou telefon cu camera de 8 megapixeli, KC780</b>LG a anuntat lansarea telefonului KC780, un handset cu camera de 8 megapixeli si functii foto avansate. Terminalul are o grosime de doar 13.9 mm si incorporeaza un display LCD cu diagonala de 2.4 inchi. Camera sa foloseste lentile Schneider-Kreuznach si...

LG a anuntat lansarea telefonului KC780, un handset cu camera de 8 megapixeli si functii foto avansate. Terminalul are o grosime de doar 13.9 mm si incorporeaza un display LCD cu diagonala de 2.4 inchi.

Camera sa foloseste lentile Schneider-Kreuznach si soseste cu functii foto ca detectare faciala (focalizeaza obiectivul pe fata persoanei), detectare a zambetului persoanei si focalizare pe acesta si Beauty Mode, care corecteaza imperfectiunile fetelor persoanelor fotografiate. Camera lui LG KC780 realizeaza fotografii cu usurinta si in intuneric cu ajutorul senzorului de ajustare a luminozitatii de ISO 1600. In plus, telefonul include si un stabilizator de imagine, un mod SmartLight, plus suport pentru inregistrare video la rezolutie DVD.

Pe lista de specificatii a terminalului se afla o conexiune Smart Bluetooth, senzor de miscare folosit pentru jocuri si o functionalitate de camera web a acestui terminal, utilizata in conversatiile online. Prin intermediul functiei Smart Bluetooth, puteti citi mesajele primite pe telefon direct de pe computer si puteti chiar sa le scrieti pe PC, inainte de a le trimite de pe handset.

LG KC780 va sosi in Europa in luna noiembrie 2008, fiind urmasul popularului Viewty, de asemenea un cameraphone de succes produs de LG, cum este si hitul cu touchscreen LG Renoir, de asemenea cu camera de 8 megapixeli.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×