Spb Software lanseaza jocuri pentru mobil

1.181 ori
<b>Spb Software lanseaza jocuri pentru mobil</b>Spb Software, cel mai mare producator de aplicatii Windows Mobile a anuntat lansarea lui Spb Online Games sub forma de suita separata. Initial acest pachet de jocuri era parte a lui Spb Online, un set de servicii online, care a atras 15.000 de utilizatori...

Spb Software, cel mai mare producator de aplicatii Windows Mobile a anuntat lansarea lui Spb Online Games sub forma de suita separata. Initial acest pachet de jocuri era parte a lui Spb Online, un set de servicii online, care a atras 15.000 de utilizatori in doar 2 saptamani.


Spb Online Games
este o colectie de 4 jocuri online instant, plus un serviciu de chat online. Prin intermediul lui Spb Online Games veti putea juca 2 versiuni de Dame, Hexagon sau Reversi cu adversari reali de oriunde de pe glob in timp real. Orice joc online poate fi pornit in doar 30 de secunde, iar daca se intrerupe, el poate fi reluat din locul unde a fost lasat. Acest serviciu are deja mii de jucatori inregistrati in retea, fiecare dintre acestia avand un profil configurabil.

Un astfel de profil poate include numele jucatorului, o imagine, tipul de handset folosit si reteaua. Experienta de gaming online poate fi personalizata prin chat in timp real cu gameri activi online, iar toate functiile noi din Spb Online Games (cum sunt chatul si profilurile jucatorilor) vor fi disponibile pentru utilizatorii inregistrati prin update-ul "push" la versiunea Spb Online 1.1. Puteti incerca acum versiunea trial, sau plati 14.95 dolari pentru cea full.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×