Producătorul chinez UMi pregătește lansarea smartphone-ului Zero; acesta se afișează În imagini de Înaltă calitate

Autor:  | Publicat în:  UMI 1.480 ori
<b>Producătorul chinez UMi pregătește lansarea smartphone-ului Zero; acesta se afișează În imagini de Înaltă calitate</b>UMi este cu siguranță un nume pe care nu l-am auzit până acum, nume care este purtat de către o altă companie din China a cărui obiect de activitate este realizarea de produse electronice, printre care se numără bineînțeles și...

UMi este cu siguranță un nume pe care nu l-am auzit până acum, nume care este purtat de către o altă companie din China a cărui obiect de activitate este realizarea de produse electronice, printre care se numără bineînțeles și smartphone-urile. Recent, un nou terminal pregătit de UMi denumit Zero și-a făcut apariția pe web, acesta putând fi admirat în imagini de înaltă calitate mai jos.

Printre dotările lui UMi Zero se numără un display Super AMOLED Full HD, un procesor octa-core MediaTek MT6592T de 2.0 GHz, 2 GB memorie RAM, 64 GB spațiu intern de stocare, protecție Corning Gorilla Glass 3, o baterie de 2.780 mAh și sistemul de operare Android.

Producătorul chinez UMi pregătește lansarea smartphone-ului Zero; acesta se afișează În imagini de Înaltă calitate

Aflăm că bateria inclusă pe acest model va sosi cu o funcție de încarcare rapidă prin care în doar 15 minute, acumulatorul va fi încărcat cu până la 40% energie. Din câte putem remarca, UMi Zero este un smartphone cu adevărat arătos care impresionează atât la acest aspect, cât și la capitolul hardware. Cum vi se pare acest model?

UMi Zero

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×