LG îşi anunţă rezultatele financiare preliminare pe trimestrul 2 al acestui an: vânzările au scăzut cu 0.7%

1.482 ori
<b>LG îşi anunţă rezultatele financiare preliminare pe trimestrul 2 al acestui an: vânzările au scăzut cu 0.7%</b>Sud-coreenii de la LG Electronics au anunțat în acest weekend și rezultatele financiare preliminare pentru trimestrul 2, cifre ce scot la iveală faptul că firma a ieșit pe minus cu 0.7% la capitolul vânzări. Ni se dezvăluie totodată și faptul că

Pentru că suntem în luna iulie a acestui an e oficial faptul că s-a terminat cu prima jumătate a lui 2017 şi e momentul să vedem cum au stat marile companii în trimestrul 2. Evident durează ceva până sunt compilate cifrele de vânzare, dar LG are rezultate preliminare, cu toate că nu sunt chiar pozitive.

Sud coreenii se aşteaptă la vânzări în jurul a 12.5 miliarde de dolari şi profit operaţional de 576 milioane de dolari. Vânzările par puţin mai mici decât cele din trimestrul 1, cu 0.7% mai mici de fapt, iar venitul operaţional a scăzut cu 28% faţă de primele 3 luni ale anului. Rămâne totuşi cu 13.6% mai mare decât în trimestrul 2 al anului trecut.

Rezultatele finale vor fi anunţate în următoarele săptămâni şi ar trebui să includă şi profitul net şi separarea cifrelor pe divizii. Va fi greu pentru LG să depăşească performanţa din trimestrul întâi, când a anunţat cel mai mare profit operaţional din ultimii 8 ani. Chiar şi aşa, Samsung a avut venituri de 4 ori mai mari în acea perioadă, ca să vă faceţi o idee cu privire la anvergura companiilor.

LG G6 a debutat excelent în primele luni ale anului şi aşteptam să vedem cum stă cu vânzările acum că a început să aibă tot mai mulţi rivali, iar lumea îşi păstrează poate banii pentru LG V30, Note 8 şi iPhone 8.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×