LG Mini, cel mai compact telefon cu ecran touch de 3.2 inchi

2.054 ori
<b>LG Mini, cel mai compact telefon cu ecran touch de 3.2 inchi</b>LG tocmai a anuntat handsetul LG Mini, cunoscut si drept GD880, model pe care il vom vedea cu siguranta prezentat saptamana viitoare la Barcelona, in cadrul showului MWC 2010. Terminalul este cel mai slim si compact model cu ecran full touch de 3.2 inchi...

LG tocmai a anuntat handsetul LG Mini, cunoscut si drept GD880, model pe care il vom vedea cu siguranta prezentat saptamana viitoare la Barcelona, in cadrul showului MWC 2010. Terminalul este cel mai slim si compact model cu ecran full touch de 3.2 inchi de pe piata.

LG Mini vine cu o textura metalica in partile laterale, un display full touch de 3.2 inchi in partea frontala, cu o ratie a aspectului de 16:9. Dupa cum puteti vedea, fata telefonului este lipsita de butoane, pentru un look mai "curat". Aflam si ca handsetul vine cu push email, functii de social networking si un web browser rapid.

LG Mini

Facebook si Twitter sunt suportate pe LG Mini, update-urile acestor servicii de social networking fiind afisate automat pe ecranul Home. In partea din spate a lui LG Mini se afla o camera de 5 megapixeli cu detectare faciala, suport pentru captura video si upload al imaginilor si clipurilor video in retelele sociale de tot felul.

Radio FM se afla de asemenea printre specificatii, impreuna cu suport pentru conectivitate HSDPA (7.2 Mbps), WiFi si AGPS. Handsetul va sosi pe piata europeana in luna martie, la un pret necunoscut inca.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×