Opera Mini, acum si in varianta pentru iPhone, prezentat oficial la MWC 2010

Autor:  | Publicat în:  Software 1.124 ori
<b>Opera Mini, acum si in varianta pentru iPhone, prezentat oficial la MWC 2010</b>Opera Software tocmai a anuntat ca va prezenta saptamana viitoare in cadrul lui Mobile World Congress 2010 varianta pentru iPhone a lui Opera Mini. Produsul Opera va fi prezentat oficial in sectiunea Hall 1, C44 si va oferi utilizatorilor de iPhone o...

Opera Software tocmai a anuntat ca va prezenta saptamana viitoare in cadrul lui Mobile World Congress 2010 varianta pentru iPhone a lui Opera Mini. Produsul Opera va fi prezentat oficial in sectiunea Hall 1, C44 si va oferi utilizatorilor de iPhone o alternativa pentru Safari Mobile.

Opera Mini este faimos pentru tehnologia sa de comprimare a datelor, care genereaza timpi scazuti de incarcare si reduce consumul de date. De asemenea, acesta este un avantaj pentru cei cu abonamente de date costisitoare, scazand factura lunara. Browserul vine cu toate functiile care l-au facut faimos, de la taburi, la Speed Dial, password manager si  o interfata atractiva.

Jon von Tetzchner, co-fondator Opera Software este cel care a anuntat ca Opera Software va prezenta un demo al lui Opera Mni for iPhone saptamana viitoare, in timpul lui Mobile World Congress 2010. Vor mai fi prezentate in Barcelona si urmatoarele produse Opera: Opera Mobile 10 beta 3 (pentru Symbian S60 si Windows Mobile), Opera Mobile 10 beta (Android), Opera Mini 5 beta (platforme diferite) si Widgets Manager beta (Windows Mobile si Symbian S60).

Multumim lui Razvan Baciu pentru informatie!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×