LG Mini (GD880) gata sa seduca Romania!

Autor:  | Publicat în:  LG 2.134 ori
<b>LG Mini (GD880) gata sa seduca Romania!</b>LG Electronics tocmai a anuntat lansarea in Romania a handsetului LG Mini, cunoscut si sub numele de LG GD880. Handsetul vine cu browserul LG Phantom, compatibil HTML5 si care ofera o viteza impresionanta de navigare pe Internet. LG Mini foloseste un...

LG Electronics tocmai a anuntat lansarea in Romania a handsetului LG Mini, cunoscut si sub numele de LG GD880. Handsetul vine cu browserul LG Phantom, compatibil HTML5 si care ofera o viteza impresionanta de navigare pe Internet.

LG Mini foloseste un ecran tactil de 3.2 inchi si trebuie mentionat ca designul acestui telefon i-a adus deja 2 distinctii: Red Dot Award si IF Product Design Award, in luna martie a acestui an. Terminalul isi merita aprecierile, datorita unei carcase frontale lipsita de butoane, irizatiilor metalice laterale si unui design compact per total.

LG Mini


Handsetul suporta serviciile Google Latitude, Gmail, Calendar, Google Maps si Buzz,
la aceeasi viteza si cu aceleasi functii ca si pe PC, iar datorita faptului ca incorporeaza tehnologii precum JavaScript si Flash, terminalul permite vizionarea clipurilor pe YouTube. LG Mini ofera si aplicatii pentru social networking, gen Twitter si Facebook, iar lista sa de specificatii mai include si o camera de 5 megapixeli, WiFi, A-GPS, radio FM si suport pentru conectivitate HSDPA de 7.2 Mbps.

Terminalul va fi disponibil la pretul de 1419 RON (TVA inclus) in reteua de magazine Vodafone, Altex, Cosmote, Germanos, Media Galaxy si Internity, incepand cu luna in curs.

LG GD880

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×