Apple se confrunta cu legile antitrust, dupa declaratia sa anti-Flash

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.093 ori
<b>Apple se confrunta cu legile antitrust, dupa declaratia sa anti-Flash</b>&nbsp; Scrisoarea deschisa a lui Steve Jobs, CEO-ul Apple catre Adobe a facut valuri mai mari decat se astepta chiar si Apple, astfel ca gigantul din Cupertino s-ar putea confrunta acum cu legiuitorii antitrust, dupa ce a criticat vehement tehnologia...

Scrisoarea deschisa a lui Steve Jobs, CEO-ul Apple catre Adobe a facut valuri mai mari decat se astepta chiar si Apple, astfel ca gigantul din Cupertino s-ar putea confrunta acum cu legiuitorii antitrust, dupa ce a criticat vehement tehnologia Flash.

Cazul a fost preluat de catre Departamentul de Justitie al Statelor Unite si Comisia Federala de Comert, care vor analiza daca interzicerea unei tehnologii care apartine concurentei nu reprezinta motiv pentru a pune in actiune legea antitrust. New York Post ne informeaza ca aceste doua organizatii negociaza in legatura cu preluarea initiativei pentru a ataca Apple.

Motivul utilizarii legii antitrust este simplu: Adobe a creat un compiler pentru aplicatii Flash, ce ar putea fi convertite pentru iPhone, dar Apple refuza sa il foloseasca. Prin acest refuz, Apple forteaza developerii sa aleaga intre a crea aplicatii pentru iPhone/iPad sau pentru restul platformelor, afectand negativ concurenta.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×