LG ne propune telefonul muzical LB3300

1.469 ori
<b>LG ne propune telefonul muzical LB3300</b>LG a organizat ieri o conferinta de presa in cadrul careia a anuntat lansarea noului sau telefon "Rhapsody in Music", sau daca vreti LG-LB3300. Noul terminal include un sistem circular touch-sensitive, iluminare LED si 1GB de memorie interna pentru 256...

LG a organizat ieri o conferinta de presa in cadrul careia a anuntat lansarea noului sau telefon "Rhapsody in Music", sau daca vreti LG-LB3300.

Noul terminal include un sistem circular touch-sensitive, iluminare LED si 1GB de memorie interna pentru 256 dintre melodiile dumneavoastra preferate. Utilizatorii vor beneficia si de optiunea de a mai stoca melodii si pe un card de memorie de pana la 4GB, suportat de noul telefon. LB330 se ajusteaza preferintelor melomanilor din toata lumea, incluzand 8 setari ale equalizerului, inclusiv Natural, Pop, Clasic, Jazz si multe, multe altele.

Cel mai nou handset LG suporta seturi de casti Bluetooth, astfel ca veti putea profita de sistemul handsfree oriunde v-ati afla. Dupa cum au anuntat reprezentantii producatorului de telefoane, noul model va fi disponibil in 2 variante de culoare, mai bine zis non-culori: negru si alb. Banuim ca-l vom vedea pe LB3300 pe piata pana la finalul anului 2007, dar stim cu certitudine ca va exista si un model de culoare roz, lansat de LG in luna februarie a anului viitor.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×