Servicii broadband 3G oferite de Vodafone, acum si in orasul tau

1.362 ori
<b>Servicii broadband 3G oferite de Vodafone, acum si in orasul tau</b>Iata ca Vodafone pune la dispozitie clientilor sai din toata tara servicii 3G broadband, care debuteaza in orase ca Suceava, Botosani, Ramnicu-Valcea, Calarasi, Slozobia, Drobeta-Turnu Severin, Targu-Jiu, Focsani, Miercurea Ciuc si Piatra Neamt, pe langa...

Iata ca Vodafone pune la dispozitie clientilor sai din toata tara servicii 3G broadband, care debuteaza in orase ca Suceava, Botosani, Ramnicu-Valcea, Calarasi, Slozobia, Drobeta-Turnu Severin, Targu-Jiu, Focsani, Miercurea Ciuc si Piatra Neamt, pe langa cele 48 de localitati unde serviciile existau deja.

Toate resedintele de judet beneficiaza acum de aceste servicii, iar numarul total de orase unde Vodafone ofera broadband 3G este de 232. Liliana Solomon, CEO al Vodafone Romania a declarat pentru Chip „Pe măsură ce piața de comunicații mobile din România se dezvoltă, asistăm la o creștere a cererii pentru servicii de date în bandă largă. Extinderea rețelei de acoperire a serviciilor 3G broadband rămane pentru noi o direcție de dezvoltare importantă. ”

Clientii operatorului concurent cu Orange si Cosmote beneficiaza de o reducere de 50% (in primele 3 luni), pana in data de 31 ianuarie, dar doar daca abonamentul se intinde pe 2 ani. Veti primi si un card de date Vodafone Mobile Connect sau un modem USB Vodafone Smrt Modem gratuit pentru abonamente cum sunt cele mentionate anterior, fie ele de 1, 4 sau 8GB de trafic. Va exista si un bonus de trafic, pe piata, pentru abonatii acestui serviciu, care se alatura masei de clienti intre datele 7 decembrie 2007 si 31 ianuarie 2008.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×