LG oferă detalii despre procesul de producție al capacului tapițat cu piele de pe modelul G4

1.158 ori
<b>LG oferă detalii despre procesul de producție al capacului tapițat cu piele de pe modelul G4</b>Pe data de 28 aprilie, sud-coreenii de la LG Electronics vor anunța oficial modelul LG G4, smartphone de tip flagship ce și-a dezvăluit mare parte dintre specificații &icirc;ncă de acum c&acirc;teva săptăm&acirc;ni. Nici design-ul său nu a stat...

Pe data de 28 aprilie, sud-coreenii de la LG Electronics vor anunța oficial modelul LG G4, smartphone de tip flagship ce și-a dezvăluit mare parte dintre specificații încă de acum câteva săptămâni. Nici design-ul său nu a stat ascuns prea mult timp, telefonul afișându-se de nenumărate ori în fotografii sau randări pentru presă.

Un lucru dezvăluit de aceste materiale era și faptul că LG va aduce pe piață o variantă cu capac spate tapițat din piele pentru acest model. Astăzi, compania decide să ne dezvăluie câteva detalii din spatele procesului de producție al unui astfel de capac.

Aflăm că dezvoltarea acestui accesoriu durează aproximativ 12 săptămâni. Aparent, în procesul de producție se folosește piele de vacă de înaltă calitate ce oferă un feeling plăcut și moale la atingere. De asemenea, capacul tapițat cu piele va permite și disiparea căldurii. Luând în calcul aceste lucruri, zvonul recent pe care l-am auzit legat de prețul lui LG G4 s-ar putea dovedi real în cazul variantei cu spate din piele.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×