Detalii despre modul de funcționare al scanner-ului de iris de pe Note 7 ajung pe web

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.869 ori
<b>Detalii despre modul de funcționare al scanner-ului de iris de pe Note 7 ajung pe web</b>Samsung Galaxy Note 7 este așteptat oficial pe data de 2 august, zi în care toate dotările sale hardware, dar și design-ul ne vor fi confirmate de către compania producătore. Între timp scăpările nu se opresc și ne aduc astăzi detalii despre modul de

Una dintre noile dotări pe care phablet-ul Samsung Galaxy Note 7 o va aduce la pachet este și scanner-ul de iris - o alternativă la autentificarea pe bază de amprentă ce se poate dovedi a fi mai sigură. Detalii despre modul de funcționare al acestui tip de logare pe device-ul pregătit de către sud-coreeni ne sunt oferite astăzi prin intermediul unor fotografii ce pot fi văzute mai jos în cadrul acestui articol.

Scanner iris Samsung Galaxy Note 7

Aflăm pentru început faptul că utilizatorul va fi nevoit să țină smartphone-ul în mână la o distanță de 25 - 35 cm de față, urmând ca mai apoi să alinieze ochii cu cele două cercuri afișate pe ecran. Odată realizat acest pas, scanner-ul adus la pachet va începe procesul propriu-zis de recunoaștere a irisului. Cât de rapid va fi realizată autentificarea comparativ cu scanarea amprentei, rămâne totuși de văzut..

Scanner iris Samsung Galaxy Note 7

Vă amintim vă Note 7 ne va aduce un display de 5.77 inch cu rezoluție Quad HD și tehnologie Super AMOLED, 6 GB memorie RAM, 64 GB de stocare + slot microD, o baterie de 3600 mAh și o cameră foto principală de 12 megapixeli. Un senzor frontal de 5 megapixeli se va afla la bord, și se pare că vor exista variante cu procesor Exynos și Snapdragon. 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×