Detalii despre modul de funcționare al scanner-ului de iris de pe Note 7 ajung pe web

1.951 ori
<b>Detalii despre modul de funcționare al scanner-ului de iris de pe Note 7 ajung pe web</b>Samsung Galaxy Note 7 este așteptat oficial pe data de 2 august, zi în care toate dotările sale hardware, dar și design-ul ne vor fi confirmate de către compania producătore. Între timp scăpările nu se opresc și ne aduc astăzi detalii despre modul de

Una dintre noile dotări pe care phablet-ul Samsung Galaxy Note 7 o va aduce la pachet este și scanner-ul de iris - o alternativă la autentificarea pe bază de amprentă ce se poate dovedi a fi mai sigură. Detalii despre modul de funcționare al acestui tip de logare pe device-ul pregătit de către sud-coreeni ne sunt oferite astăzi prin intermediul unor fotografii ce pot fi văzute mai jos în cadrul acestui articol.

Scanner iris Samsung Galaxy Note 7

Aflăm pentru început faptul că utilizatorul va fi nevoit să țină smartphone-ul în mână la o distanță de 25 - 35 cm de față, urmând ca mai apoi să alinieze ochii cu cele două cercuri afișate pe ecran. Odată realizat acest pas, scanner-ul adus la pachet va începe procesul propriu-zis de recunoaștere a irisului. Cât de rapid va fi realizată autentificarea comparativ cu scanarea amprentei, rămâne totuși de văzut..

Scanner iris Samsung Galaxy Note 7

Vă amintim vă Note 7 ne va aduce un display de 5.77 inch cu rezoluție Quad HD și tehnologie Super AMOLED, 6 GB memorie RAM, 64 GB de stocare + slot microD, o baterie de 3600 mAh și o cameră foto principală de 12 megapixeli. Un senzor frontal de 5 megapixeli se va afla la bord, și se pare că vor exista variante cu procesor Exynos și Snapdragon. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×