Şeful Nokia China confirmă revenirea companiei în segmentul Mobile în 2016, cu Android ca soluţie principală

1.359 ori
<b>Şeful Nokia China confirmă revenirea companiei în segmentul Mobile în 2016, cu Android ca soluţie principală</b>&Icirc;n cadrul unui interviu acordat recent, şeful Nokia China, Mike Wang ar fi spus presei că Nokia va folosi un centru de cercetare şi dezvoltare din Sichuan pentru a produce telefoane Android la anul. Astfel, se confirmă speculaţiile din ultimele...

În cadrul unui interviu acordat recent, şeful Nokia China, Mike Wang ar fi spus presei că Nokia va folosi un centru de cercetare şi dezvoltare din Sichuan pentru a produce telefoane Android la anul. Astfel, se confirmă speculaţiile din ultimele zile, ce afirmau că Nokia va reveni în zona producţiei de telefoane mobile în 2016.

Până atunci ei sunt legaţi contractual de Microsoft şi nu au voie să lanseze telefoane sub numele Nokia. Nokia Technologies lucrează de ceva vreme la produse precum tablete şi telefoane, dar şi headseturi VR, printre altele, dar nu poate activa în deplină libertate, din cauza contractului cu Microsoft. Se pare că tableta N1 şi Z Launcher sunt doar începutul, un preview pentru ce va urma.

Spre finalul anului trecut, CEO-ul Nokia, Rajeev Suri afirma că Nokia nu se va întoarce direct pe piaţă, ci că brandul va reapărea sub altă formă printre produsele de pe piaţă. E posibil deci să vedem hardware "powered by Nokia" sau licenţieri ale designului şi brevetelor companiei către alte firme. Centrul din Sichuan, China va fi vital pentru cercetarea şi dezvoltarea viitoarelor produse şi ca la orice întreprindere din China mă aştept aici şi la scăpări cât de curând.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×