LG Optimus 2X, telefonul dual core Își face apariția În oferta unui retailer suedez

Autor:  | Publicat în:  LG 1.783 ori
<b>LG Optimus 2X, telefonul dual core Își face apariția În oferta unui retailer suedez</b>Retailerul suedez CDON.com s-a grăbit puțin și a publicat deja o ofertă pentru proaspăt-anunțatul smartphone dual-core LG Optimus 2X. Terminalul este primul de acest gen confirmat oficial cu câteva zile în urmă și bazat pe platforma Nvidia Tegra...

Retailerul suedez CDON.com s-a grăbit puțin și a publicat deja o ofertă pentru proaspăt-anunțatul smartphone dual-core LG Optimus 2X. Terminalul este primul de acest gen confirmat oficial cu câteva zile în urmă și bazat pe platforma Nvidia Tegra 2.

Prețul handsetului este echivalentul a 550 de euro, destul de mult, chiar și pentru un model high end de acest gen. Bănuim că este vorba de preț fără abonament, mai ales că LG nu a anunțat încă partenerii săi pentru această lansare. Suntem siguri că odată cu sosirea acestui smartphone în oferta operatorilor, prețul său va scădea până la valori decente, în jurul prețului de 200 euro.

Am auzit tot mai des teoria că anunțarea acestui prim terminal dual-core sapă prestigiul lui Samsung Nexus S, urmașul lui Nexus One și asta în vreme ce împătimiții Android așteaptă și un prim telefon dual-core de la Motorola și Samsung.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×